Information

Pudlen er en utrolig alsidig race, den er god som selskabshund, familiehund, til sport (agility, lydighed, dogdancing og udstilling) og den er nem at træne p.g.a. dens høje intelligens. Pudlen er allergivenlig og fælder ikke. Pudlen er en utrolig sund race. Pudelklubben arbejder på, at pudlen skal bibeholde denne status, hvorfor mange af vores opdrættere proaktivt/præventivt tester for forskellige sygdomme.

I lighed med DKK's hvalpelister vil der fremover fremgå sundhedsdata for forældredyrene på Pudelklubbens hvalpeliste, HD skal være reg. i DKK.
Begrundelsen herfor er, at det ikke længere er mulighed for "ikke medlemmer" af DKK at se disse data på DKK hundeweb. Der vil kun blive bragt dokumenterede sundhedsdata.

Medlemmer af Pudelklubben kan oprette annoncer på "Hvalpe i vente" & "Hvalpelisten" og "Pudel ønsker nyt hjem" ved at logge ind med brugernavn og adgangskode under punktet tilmelding/ansøgning.

Det er muligt af få, billeder af forældrene, billeder af hvalpe kuldet, videoklip samt relevant information påført annoncen.
Alle annoncer vil blive promoveret på Pudelklubbens Facebook profil, dog kun hvis der er fremsendt billeder af hvalpene eller hunden.

Se også information under reglerne for optagelse på listerne

Klik herunder for at gå til en af listerne:

HvalpelistenHvalpe i ventePudel ønsker nyt hjemAvlshannerOpdrætterlisten